Међународном састанку у Ређо ди Калабрији у Италији

Међународни сатанак у Италији

Директор школе, Мирко Зрнић и чланови пројектног тима Ерасмус+  Ивана Станковић и Даниела Васић присуствовали су међународном састанку у Ређо ди Калабрији у Италији. (https://goo.gl/maps/28ayxuWYniR2) У оквиру већ успостављених контаката на међународном нивоу, наша школа  добила је позив  за учешће на састанку међународног карактера где су на разговорима у вези са будућим Ерасмус+ пројектим активностима присуствовали чланови пројектних тимова домаћина, Грчке, Португалије и Србије. Успостављени  су контакти за будуће пројектне активности са владиним и невладиним сектором из Италије и Португалије као  и са школама из Грчке. Посетили смо школу у граду, Instituto Statale D’Arte „A.Frangipane“(http://www.liceopretifrangipane.gov.it/ ) где је био састанак на којем је било речи о текућим пројектима Италије и Грчке, али је указано велико поверење нашој школи и исказана отвореност института за даље могућности сарадње са нашом школом.

Боравак код домаћина у Италији био је користан и врло продуктиван за наш даљи ради како у програму Ерасмус+, тако и у осталим пројектним активностима наше школе.

Захваљујемо Општини Рума која нам је издвојила средства за превоз  и која је препознала важност оваквих активности школе на локалном нивоу.

italija italija2