Моја Е+ мобилност

Извештај о присуству на састанку „Моја Е+ мобилност“

Представници наше школе присуствовали су Презентацији “Моја Е+ мобилност“ ,у петак, 22.12.2017. која је одржана у просторијама Фондације Темпус у Београду,Теразије 39,од 18х до 19и30х.
На овом састанку, своја искуства о мобилности поделиле су колегиница Зорица Ђоковић из техничке школе “Дрво арт“ која је боравила на моблиности у Италији и Г.Његовановић из ОШ “Михајло Пупин“, која је боравила на мобилности у Финској и Естоњи.
Оне су изнеле оно што су доживеле и како је све текло на њиховим мобилностима, али и оно што су применили по повратку у Србију. Такође,присутно је било и више колега који су учествовали у пројектима ове године и који тек треба да одлазе на мобилност па смо разменили искуства која смо имали у писању и вођењу пројеката. Свакако, овај сусрет је био врло користан у сагледавању наше позиције и активности које смо ми урадили у вези са целим пројектом.
На скупу је било присутно 20 –ак особа које су или писале пројекте,координатори су,били су на мобилности или намеравају да се окушају у програму Ерасмус+ из различитих сектора и позиција које ће у својим организацијама пренети утиске о разговору.
Састанку су присуствовале Ивана Станковић, наставник информатике(која је била на мобилности )и Даниела Васић – координаторка пројекта.

moja e+3 moja e+1 moja e+2