Едукативни излет и БГ

Дана 15.11.2019. године реализовали смо је едукативни излет, посету Београду у оквиру којег је организована посета Музеју Николе Тесле, Музеју Илузија, Храму Св. Саве и за крај ТЦ “Ушће”.

izl bg 1

Циљ овог едукативног излета је обогаћивање сазнања ученика из области технике и телекомуникације кроз животно дело Николе Тесле као и инспирисање ученика на креативно размишљање и решења, кроз посету Музеју Илузија. Желимо и да омогућимо ученицима првих година да се боље међусобно упознају и стекну нова заједничка искуства као ученици наше школе.

Едукативни излет је иницирала   Информатичка секције и клуба К наше школе, ССШ „Бранко Радичевић“ Рума.

Особе задужени за реализацију едукативног излета су: педагошкиња Оливера Амиџић, наставница физике Јелена Антић Гагић и наставница историје Јасмина Марић, док је припрему плана посета музејима реализовала наставница рачунарства и информатике Данијела Драгојевић.

Излет је реализован у петак 15.11.2019.године у термину од 9 до 19 сати,са 57 ученика наше школе и 2 наставника и 1 стручним сарадником.

 

Ученици су задовољни, пуни утисака али и уморни стигли кућама.

Уследило је питање: “Кад планирамо опет овакав неки излет?” и уследили су многобројни предлози које смо узели на разматрање у оквиру рада секција и клубова.

izl 4

izl bg 2

il bg 3