Прослава Светог Саве и Дана школе27.01.2017

    ССШ „Бранко Радичевић“ Рума је 27. 1. 2017. године свечано обележила Светог Саву и Дан школе. Приредби су присуствовали гости из локалне самоуправе, привреде, свештенство, колектив школе, многобројни ученици и наши драги пензионери.

     Прославу и разноврстан програм су уз помоћ својих наставника уприличили ученици свих смерова. На самом почетку, приказана је видео-презентација, коју су у промотивне сврхе осмислиле проф. Данијела Драгојевић и педагог школе, Оливера Амиџић. Професор музичког, Милорад Обрадовић је традиционално водио школски хор који је извео химну Светом Сави, а затим је уследио рецитал који је припремала професорица српског језика и књижевности Ивана Усорац. Професорица српског језика и књижевности, Наташа Додић, и ове године је водила вокални састав школе, који је извођењем неколико песама обогатио програм.

     Други део приредбе је обележен ревијама модела и фризура, у чијој реализацији су учествовали активи текстилства и личних услуга, заједно са својим ученицима. Актив угоститеља и наши конобари и кувари, били су задужени за послужење и свечани ручак.

     Специфичност овог дана у нашој школи је та што ђаци поред својих талената и креативности, могу да прикажу и стечене практичне вештине, те је припрема прославе својеврстан изазов за све. Велику захвалност дугујемо директору, Мирку В. Зрнићу, овогодишњим кумовима – породици Павловић и свим колегама и ђацима који су учествовали у организацији и увеличали свечаност, а драге госте позивамо да нам се придруже и наредне године!

Наташа Додић, проф. српског језика и књижевности

DIREKTOR I DOBITNICA SVETOSAVSKA POVELJE, VALENTINA BOZOKI

Добитница Светосавске повеље Валентина Бозоки са директором школе

VOKALNI SASTAV SKOLE (1)

Вокални састав школе

FRIZERI

Фризери

REVIJA REVIJA MODELA REVIJA MODELA I FRIZURA MODEL

Ревија модела и фризура

FS2_2803 FS2_2788 UGOSTITELJI

                                            Зборница                                                                                                                  Угоститељи